maanantai 2. tammikuuta 2017

Uudenvuoden miniloma

Päätettiin uudenvuoden kunniaks lähteä etelään. 100km etelään. Lahessa lunta Helsingissä ei. Sitä voi kutsua jo eteläksi. Oikeestaa sitä olis voinu kutsua jo ulkomaan matkaks koska oltiin hotellin varmaan ainoat suomalaiset asiakkaat,koska suomalaiset yleensä lähtee mökille oli sää mikä hyvänsä tai siis ainaki lahtelaiset. Lahtelaiset on mökki kansaa. Toinen lahtelainen tapa viettää uuttavuotta on kadota. Me kadottiin Helsinkiin. Ihan vaan pari U käännöstä ja peruutusta.

Meille tärkeetä on mukavuus ja mitä enemmän tähtiä sen mukavampaa. Oon sitä mieltä että kerrankin kun sitä lähtee niin oon ihan valmis maksamaan isommasta ja hienommasta huoneesta. Hotelliks valiutui suuren pohdinnan jälkeen Scandic Park ihan vaan 4 tähden takia ja uimaaltaan. Uimaallas osasto oli pettymys. Niin kylmää vettä että sen voi rinnastaa avantouintiin ehkä se oli tarkoituskin. Saunassa oli perussuomalainen nainen ainoana alasti kun muut oli kaino vienosti bikineissä. Myös me. Heitti löylyä niin että espanjalaiset kaikkos alalauteelta.


Koska meillä oli toi pieni mukana oli hyvissä ajoin puurot naamassa ja pyjama päällä. Mutta ei se mitään. Kun kaks absolutistia on liikkeellä niin se on ihan ok. Ostettiin hyvät uv eväät juustoja ja kylmiä nakkeja suoraan paketista ja hulluteltiin alkoholittomalla skumpalla. Sanottiin kippis vaan! Ja oli muuten hyvää. 


Herättiin siihen kun kello pärähti 00.00 koska meijän hotelli oli ihan Kansalaistorin vieressä missä oli jonkun näköset kinkerit. Rakettia tuli niin maan perkeleesti melkein kun olis joutunu keskelle ydinsotaa. Hermanni ei välittäny hän HUONONA nukkuja veti vaan hirsiä. Ei kääntäny edes kylkeä. Ystävän suurin huoli kun kateltiin tulitusta ikkunasta oli "Koska tää loppuu?" ja "Paljonkohan tääki tulitus maksaa?" Päätettiin että yhden lähihoitajan vuosipalkan verran. Tulitus ohi ja äkkiä takas peiton alle. Tyyny oli huono muuten ei valittamista. Hermanni nukku tosi hyvin vaikka oltiinkin ihan vieraassa paikassa. Aamulla meijät onneks ajoissa herätti pieni elävä herätyskello niin ei myöhästytty aamupalalta. Noin 20m melkein pitkä pöytä täynnä kaiken maailman herkkuja. Ei jääny nälkä. Hotelli aamupalat on aina luksusta. 

Ratkaisu syöttötuoli pulmaan.
Yhteenvetona ihana pieni breikki arjesta. Hotellilomat on aina bueno. Hyvä just korjattu hotelli. Siistit huoneet mutta ehkä liian tusina hotelli mun makuun. Ja Hermannin kanssa meni hyvin. Kunhan se muistaa syödä ja nukkua niin kaikki pysyy suht järjissä. Kummitädille kiitos jaksamisesta! Mitähän sitä seuraavaks..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti