keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Unikoulu yö 1/100

Tervetuloa seuraamaan meidän unikoulun edistymistä. Koska nyt loppu meillä maidon tarjoaminen yöllä. Se on vaan nyt lopetettava. En kestä enää. Periaatteessa meillä on nukuttu ihan ok mutta tää maito homma saa nyt jäädä unholaan. Nälkään sitä maitoa ei yöllä juoda sen sanoo järkikin. Jos illalla syö syö puuroa saman verran kun rekkakuski ja siihen päälle vielä 2dl maitoa ei millään muotoa voi olla nälkä. Ja ikää on jo yli 1 joten ei tässä nyt muu auta. On ryhdyttävä hommii! Maidon tarjoaminen on helpottanu vaan meitä vanhempia. Maidon antaminen takaa takuuvarman nukahtamisen samantien. Parissa yössähän tän pitäis olla ohi sanoo Google. Mutta tuskinpa. Ainakin viikko ehkä kaks.Viime yönä se siis alkoi. Tarjosin vaan vettä. Se ei kelvannut, pari hörppyä vaan ja huuto päälle. Heräili ei nyt niin usein kun olin varautunut mutta usein. 20-00 heräsi 2 kertaa niistä selvittiin pelkällä tutilla niin kun aina ollaan selvitty.
Huutokonserttia oli noin 01-02.30. Se on juuri se kriittinen aika jolloin on maidon saanut. Mahto ottaa pikkusen aivoon kun maidon sisään sai taas hörpyn vettä ja hyssyttelyä päälle. Sen jälkeen nukahti heräs 05 ja pari pepulle taputtelua ja tulppa suuhun jonka jälkeen 07.15 heräsin siihen kun Hermanni päristelee huuliaan ja kiekuu ei siis itke vaan kiekuu kun kiljuhanhi. Ensimmäinen yö siis takana. Onhan se rankkaa mutta joskus se vaan on otettava härkää sarvista ja lopettava tää hulluus. Onneks on loppiainen ja yks extra vapaapäivä niin saa vähän lepuuttaa kehoa ja mieltä. Koska huonoilla yöunilla on pikkusen rankkaa tulla töihin kuuntelemaan noh, samaa huutoa.
Seuraavaa yötä innolla odotellessa. Täytyy vaan tsempata itteään että kyllä tämä tästä. Tai ehkä luovutan koko homman kanssa jo ensi yönä. Toivottakaa onnea! 

2 kommenttia:

 1. Oletteko kokeillut pistäytymisunikoulua?
  Tämä toimi meillä :) http://www.olivertekimeistaperheen.fi/2015/05/ihana-kamala-unikoulu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tein postauksen miten meijän unikoululle kävi. Oon kyllä kokeillu ihan kaikkea. Käyny jopa unikouluttajan kanssa juttelemassa. Oon.ite niin väsyny etten jaksa enää mitää unikouluja :/

   Poista