keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

UNKARISSA OSA 1

Sunnuntaina saavuttiin Budapestiin. Lento meni paremmin kun hyvin. Ei mitään. Taaskaan. Ei nousussa eikä laskussa. Hyvä että ittekkään huomasin että kone laskettu, oli se niin ilmavaa menoa. Lento kesti huimat 2h 15 Min, se on pitkä aika 1,5 - vuotiaalle istua paikoillaan. Ilman suurempia kyyneliä säästyttiin. Luojan kiitos! Oltiin Budapestissa ensimmäinen yö ennen matkaa kohti Balatonia. Ensimmäisen hotellin tyyny oli sama kun olis nukkunu tiiliskivellä. Nukuin niin niin niin niin huonosti. Juna-asemalta alkoi seuraavat 3h juna/bussi matka. Junassa missä ei ollu ilmastointia vain ikkuna minkä sai auki. Ja sen metelin määrän voit vaan kuvitella. Ihan kun joku vetäisi kivirekeä. Hiirulainen onneks nukahti siihen meteliin ja siihen paahtavaa  kuumuuteen joka paahto suoraan ikkunasta. Ja siinä kun mukavasti oltiin vielä kiinni toisissamme alkoi hiki valua pitkin persettä. 5 minuutin vaihdolla junasta bussiin. 2 jättiläis matkalaukun, rattaiden ja Hiirulaisen kanssa. Siinä oli työtä. Kun tähä  junaan ei niin vain hypättykkään kun johonkin Vr:ääni. Tai olis ollu jos bussi olis edes lähteny ajoissa. Ei lähteny ei. Bussin saavuttua Keszthelyyn jouduttiin vielä kerran  hypätä paikallis junaan joka oli sama kun olis resiinalla menny. Melkein. 4 minuutin matkan ja huh vihdoin perillä. Pieni kävely mutta perillä kuitenkin. Kevyt 5 tunnin matkustus! Oli se sen arvosta.



 Ihanaa ihanaa ihanaa. Lämpö on niin ihanaa! Uima altaalla on ihanaa! Syöminen on ihanaa. Kaikki on lomalla niin ihanaa. Ei paljon paina laskupinot mieltä. Meijän majatalo on super siisti. Paljon siistimpi kun kuvissa. Täällä ruuat juomineen saa ravintolassa noin 20 eurolla. Paikallisjuna maksoi 80 senttiä. Ja mun suosikki redbull, euron!
Loppu loma meneekin vaan ollessa. Loikoillen. Nauttien. Hiirulainen osaa nauttia myös ja on nukkunu yöt erittäin hyvin. Sanoinki miehelle että kyllä tää lomailu on sitten helvetin rankkaan. Illalla ei tarvi pistää kun silmät kiinni niin taju on pois. Ja tää rauha ja hiljaisuus. Kaikki on ihan 6/5. Mikäs täällä ollessa kun laventelit kukkii ja aurinko paistaa. Unkari on tähän asti tosi jees! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti