tiistai 20. kesäkuuta 2017

Miltä tuntuu 26-vuotiaasta?

Ei miltään. 


Aloin ihan miettimään että paljon mä nyt sitten täytinkään. 19 ei, 23 ei, 26 kyllä! Pieni ikäkriisi. 26-vuotias ei ole vanha mutta ei tässä enää mitään 18-vuotiaitakaan olla. Hyvä niin! Mitä vanhemmaks tulee tuntuu koko ajan paremmalta. Ei ole enää mitään ihme teini huolia. Kun kaikki jo on. Vakituinen työpaikka, perhe, lapsi, mies ja koti. Siinä on varmaan ne perus ihmisen saavutukset. Sivussa sitten vähän matkustelua mitä meidän perhe toteuttaa juurikin nyt. 

Rypyt lisääntyvät salakavalasti silmien alle.
26-vuotis syntymäpäivä alkoi leppoisasti. Elämäni miehien paljon onnea vaan laululla klo 6.55. Niin myöhään meillä ei oikeastaan nukuta koskaan. Paitsi lomalla. Hiirulainenkin on ymmärtänyt lomailun jujun. Lomalla nukutaan. Hyvin. Herätessä selkä oli jumissa. Iän tuomia varjopuolia. Aamupalaa terassilla vienon tuulen puhaltaessa ja lämpömittarikin oli klo 8.00 värähtänyt +20 yläpuolelle. Valmis aamupala auringon paistaessa terassilla mikäs siinä ollessa. 


 Synttäripäivää vietelty altaalla kellien. Päiväunien jälkeen siirryttiin rannalle. Sairaan siisti mutta maksullinen ranta. Pari euroa per nenä. Hiirulainen oli ilmanen. Balatonjärven vesi näytti olevan +26 asteissa. Niin lämmintä että jopa hieno peppu Hiirulainenki uskals istua ja leikkiä hiekkaleikkejä rantavedessä. Takana erittäin kuuma päivä. +32 ja äskön edelleen +30. Hiirulaiselle maistuu huonosti ruoka tässä paahteessa mutta tärkeintä että syö edes vähän ja juo paljon vettä. Uuvuttaa ihan totaalisesti. Ei tarvi paljon tuutulauluja laulella kun hän jo nukkuu. Eikä täällä mitää oikeesti ole kellitty. Juostu Hermannin perässä pää kolmantena jalkana. Pappa ja nonna oli autoreissulla Euroopassa ja saatiin pariksi päiväksi vähän huilia Hermannista. Ne päivät oli lepposia. Jatkoa ajatellen vois ottaa kavalkadin isovanhempia ja kummeja mukaan.


 Iltapalalla käytiin vielä syömässä hanhea ja hanhenmaksaa. Turvottaa. Aijon olla mehudietillä ainaki kaks viikkoa kun pääsen täältä kotia. Pääsen tai joudun miten sen nyt ottaa. Eksyin kattomaan suomen säätä ja ihan perus juhannus säätähän se näytti olevan. Voimia! Minä jatkan vanhenemista kohti kolmekymmentä.


HYVÄÄ YÖTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti