lauantai 10. joulukuuta 2016

Mikä on paras aika vuorokaudesta?

No nukkumaan meno aika tietenkin. Ensin olet tassutellut, silittänyt ja hieronut korvanlehteä. Laulanut tuiki tuiki tähtösen etuperin, takaperin, englanniksi ja turun murteella. Vihdoin! Se nukkuu!

Se tunne kun saa kömpiä ihanan viileisiin lakanoihin omaan sänkyyn. Siihen ihanaan 120cm sänkyyn parisuhdepeiton alle. Se tunne mikä valtaa kehon ja mielen on verrattavissa intialaiseen päähierontaan joka suoritetaan bungalowin laiturin nokassa, Malediivien aaltojen iskeytyessä varpaisiin. Siitä olosta aina nauttii hetken silmät suljettuina pieni hymy kasvoilla jonka jälkeen voikin laittaa puhelimen latauspiuhan päähän ja alkaa pläräämään koko some ja uutis sivustot läpi ja palata takaisin tähän hetkeen. Tähän hetkeen kun saa laittaa silmät kiinni. Korvissa soi vaan hiljaisuus tai telkkarin kohina olkkarista. Tiedättehän sen tunteen kun saa vaan maata sängyssä ja nauttia. Äidit tekee sitä iltaisin koska aamuisin ei semmosta ehdi edes ajatella vaan täytyy olla siinä samassa silmän räpäyksessä tikkana valmiina päivän toimiin. Aikaa ei ole hukattavana hetkeäkään. 

Rakkauden pesä. 

Nykyään en kauhean kauan jaksa edes nautiskella "vaan olemisesta". Nukkumatti tulee unihiekkoineen turhankin nopeasti. Heittää koko säkillisen ja kaput tämä mamma nukkuu. Ja se on hyvä koska koskaan ei voi tietää koska joutuu nousemaan. Joutuuko yöllä valvomaan yksi vai kaksi tuntia. Se on joka öinen jännitys trilleri.

Pusutin miehen ja kömmin sänkyyn. Kirjotin tän tekstin toinen silmä kiinni. Halusin vain jakaa tän mielettömän olo tilan. Jatkan nauttimista. 

Hyvää yötä! Nukkukaa kun voitte! 

2 kommenttia:

  1. älä muuta sano! Illat ensin se oma aika sit maaten.bueno<3

    VastaaPoista