perjantai 16. joulukuuta 2016

Arjen pelastajat top 10!

Pieni muotoinen listaus asioista mitkä pelastaa tai ainakin helpottavat mun tasasen tappavaa arkea. Kiitos haasteesta ; Mintunvärinen unelma ! 


1. PUOLISO
Minun ihana rakas komea ja välillä vähän ärsyttävä mies. Ehdoton ykkönen! Arjen supersankari! Arki helpottuu kummasti kun on joku kenen kanssa jakaa kaikki. Pyllypesut ja jäätelöpurkki.

2. TYÖPAIKKA
Oiva paikka joka arkipäivä paeta kotia ja kodin kaaosta. Päivässä edes pari hetkeä kun saa juoda kahvin ja syödä ruokansa LÄMPIMÄNÄ. Työpaikalla käymisestä saa myös rahaa joka kummasti helpottaa arkea. Kaiken kukkuraksi saan tehdä töitä myös mun yksien parhaimpien ystävien kanssa, ei siis yhtään paskempi paikka. 

3. RIPSIENPIDENNYKSET
Vähän vaan joka aamu sutasen BB-voidetta kasvoille, harjaan kulmakarvat oikeaan asentoon AVOT! Siihen menee joka aamu noin 5min. Ehkä 10 jos samalla yritän vahtia Hermannia potalla. Ripsienpidennykset joita myös ripattirastaiksi kutsutaan on ehdoton arjen ja ulkonäön pelastus. Kävin viimisilläni raskaana vielä laittamassa ripsiä ja olin varmaan hengittämättä koko 1,5h kun niitä laitettiin koska eihän viimisillään raskaana oikeesti voi maata selällään. Kauneuden takia täytyy kärsiä sano äiti. 

4. YOUTUBE
Arkijumppa ja vielä ihan ilmainen sellainen löytyy Youtubesta. Hakusanoilla Hiit cardio. Olkkarin matto syrjään ja ryhmäliikunta tunti käyntiin. Helppo ja nopea. Ei vie paljon aikaa. Vauva jumppaa mukana.

5. ISI
Miten mä pärjäisin ilman mun omaa isiä?
Mulla ei ole ajokorttia. Mun iskä kuskaa mua aika paljon. Välillä käydään kaupassa ja haetaan aina silloin tällöin Hermanni hoidosta. Mun isi ei sano koskaa EI! Paitsi jos sillä on saunan lämmitys käynnissä.

6. ENERGIAJUOMAT
Oon energiajuomaholisti. Joisin niitä koko ajan jos vaan pystyisin. Nytkin alkaa pikku hiljaa syljen eritys suussa tuplaantumaan kun edes mietin koko asiaa. Vielä toistaiseksi on hampaat pysyny suussa. Luokittelisin energiajuomat mun pahimmaksi paheeksi.

 7. SALATUT ELÄMÄT
Siitä syystä että kun salkkareitten tunnusmusiikki pärähtää käyntiin tietää että nukkumaan meno aikaan on jäljellä enää 30min. Koko päivä menee ihan sekasin jos ei salkkareita tule silloin ei oikein tiedä milloin voi alkaa valmistautumaan nukkumaan.

8. AVOKADO
Avakoda pelastaa joka päiväisen leipämme. Mitä olisikaan aamupala leipä ilman avakadoa? Ei mitään. Se vaan on niin hyvää.


9. KAIKKI SÄHKÖLLÄ TOIMIVAT KODINKONEET
Kiitos Einstein sähköstä ja kaikista maailman kodinkoneista jotka helpottavat elämää. Kiitos laitteista jotka pitää puhtaana tiskit ja vaatteet. Vielä kun keksitään kone mikä laittais pyykit viikattuina kaappiin. 

10.HERMANNI
Hermanni ei nyt ihan näin alas tässä listassa kuulu. Hermanni pelastaa joka päivän ja arkipäivän ja pyhäpäivän. Hermanni on koko elämän suola ja sokeri. Hermannin aamun eka hymy ja illan vikat tuhinat ne pelastaa päivän kun päivän.

5 kommenttia:

 1. Yhdyn tuohon avocadokohtaan - se on niiiiiin superpelastaja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni aamu on menny mulla pilalle kun oon löytäny jääkaapista huonoks menneen avokadon.. :// :D

   Poista
 2. Ihana huomata että kaikkien vuosien jälkeen meillä on aikaa paljon yhteistä ☺ anoppi kertoi että törmäsi töissä sinuun ja jäin vaan miettimään että onpa ikävä ihanaa pientä ystävääni😍 pitäisi vaihtaa numeroita ja törmäillä kun ilmeisesti asutaankin aika lähellä toisiamme. ~Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh! Ihanaa! Sä et vissiin oo Facebookissa ku en löytäny sua sieltä :o olisin kirjoittanu sulle ihanaa ku kirjoitit! Toivottavasti näät tän! Lähetä mulle vaikka s.postia aitiyspakkaus15@gmail.com

   Poista
 3. Avokado, ripsenpidennykset ja energiajuomat😍 voin tulla kaapista mun limebattery riippuvuuden kanssa.

  VastaaPoista