maanantai 1. tammikuuta 2018

Hyvästi 2017!

Vuosi 2017 alkaa olla taputeltu pakettiin. Muistan vuoden takaisen postauksen, jossa olin valmis lähettämään koko vuoden 2016 timbuktuun. Entäs tämä vuosi? Olenko valmis lähettämään tämänkin vuoden Timbuktuun vai Antarktikselle? Ei, en ole. Vuosi 2017 oli kaikessa kauneudessaan hyvä. Voisinko sanoa että oikein hyvä.


Parasta tässä vuodessa on ollut nukkuminen. Meillä on vihdoin opittu nukkumaan. Ei aina kokonaisia öitä, mutta riittää että tutin saa suuhun. Uni on elintärkeää. Uni vaikuttaa ihan kaikkeen. Elämänlaatuun ja omaan mielialaan. Ehkä alan olla se normaali Niina enkä vaan se kiukutteleva ja itkevä. Unella on ollut suuri merkitys mun onnellisuuteen. Illalla on jopa ihanaa kaivautua peiton alle kun ennen oli vaan valmiiksi asennoitunut "kohta pitää herätä!" Talven tulokkaan ei tänä vuonna masentanut niin paljon kun yleensä. Nyt en oikeestaan ole edes ehtinyt hukata ajatusta tai jaarittella kuinka kamalaa on kun on talvi. 

2017.

Olen kiitollinen: Perheestä ja kaikista isovanhemmista. Mummo, Vaari,, Mummi, Nonna , Pappa <3


Hermannilla on alkanut mennä päiväkoti tosi hyvin. Se menee sinne ihan suht mielellään paitsi jos hän erehtyy luulemaan että ollaan menossa uimahalliin. Enemmänkin hankaluuksia on alkanut tulla kotiin lähtemisessä. Perhekkin on edelleen kasassa. Ja suuremmilta kriiseiltä on vältytty. Katse on suunnattu elämässä eteenpäin ja alettu miettiä oman asunnon ostamista. Fiksuahan se olisi. Kun vielä vuosi ollaan miehen kanssa yhdessä ollaan selvitty 3-vuoden vauvakriisistä. Alkaako parisuhteen kultavuodet uudestaan kun lapsi ylittää 3-vuoden maagisen rajan?

2018

Lupaan: Lopettaa jokapäiväisen herkkuttelun. Olla hyvä äiti ja parempi puoliso. 


Vuosi 2017 on sisältänyt huippu hyvän matkan Unkariin. Vähän hotelli lomailua Saimaalla, Flamingossa ja nyt uutena vuotena Kalastajatorpan Hilttonissa. Katsotaan mitä vuosi 2018 tuo tullessaan? Ollaan kyllä vähän makusteltu jos tänä vuonna ei lähdetäisikään mihinkään vaan kerättäisiin matkakassaa 2019 talven kaukomatkaan. Siihen asiaan vaikuttaa moni asia.


Tästä vuodesta tulee hyvänmielen vuosi. Tätä varten ostin tehtäväkirjan jonka avulla tästä vuodesta tulee hyvä. Ehkä jopa parempi kuin edeltäjästä. Mulla menee oikeestaan hyvin, vaikka välillä toki vituttaa mutta se on elämää.

Hyvää uutta vuotta 2018! Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti