tiistai 12. huhtikuuta 2016

Raskauskilot, paras selitys!

Ensin kannattaa lukea tämä :
http://ptvatanen.fitfashion.fi/2016/04/05/raskauskilot-paska-selitys/#comments


Ennen raskautta urheilin koko ajan se oli elämäntapa. Minä kuten hyvin moni muukin ajattelee juurikin niin että minä urheilen koko raskauden ajan ja syön terveellisesti. 99,9% naisista ketkä ei ole ollut raskaana sanoo niin. Se vaan aina ei mene niin. Kun oksentaa 42 viikkoa koko ajan sitä ei enää ajattelekkaan mitä sitä suuhun laittaa ja kaikki ällöttää paitsi se pizza ja se kaikki muu roska. Jotain on vaan pakko syödä että pysyy tajuissaan. Ei vaan voi antaa nälän tulla koska silloin alko mahanesteen yökkiminen. Niitä kiloja tuli TODELLA PALJON vaikka oksensin! Henkilö joka ei ole ollut raskaana voi vaikka oksennustaudin tai kovan krapulan kourissa yrittää ja kokeilla puputtaa sitä salaattia ja lähteä lenkille. Missäs se itsekuri krapulassa on? Ja hätäsektion kautta liikunta kielto jota kyllä en oo ihan pilkulleen noudattanu. Vatsaan on tullut kiinnikkeitä mitkä välillä tuntuu ihan puukon iskuilta. Se niistä ihanista reippaista vaunulenkeistä.
Ja kuukaudessa samoihin mittoihin vaan takasin? Mitä veetä? Faktahan vaan nyt on se että kropalla menee sama aika palautumiseen kun odottamiseen eli 9kk. Jotkut sitte taas on niitä onnekkaita ketkä jo synnäriltä lähdettyä on kunnossa. Raskausaikana tulee myös raskaushimoja niitä himoja voi verrata vaikka röökin polttoon pakko vaan saada ja syödä kerta istumalta koko purkillinen suolakurkkuja. Hormoonit hyrrää ja itkettää niin että sitä luulee tulevansa hulluks. Toiset sairastuu raskausajan masennukseen toiset synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Toisilla supistaa vähäinenkin liike,toisilla liitoskivut vie sohvan pohjalle. Lohtu syöminen se on parasta syömistä se! Toi postaus ei kyllä kannusta ketään! Päin vastoin. tekis mieli nousta kapinaan ja syödä berliinimunkki! Me äidit ollaan tehty aika helvetin iso duuni kaikkineen odotuksineen,synnytyksineen ja yövalvomisineen että antakaa Herran jumala meijän kantaa edes hetki meijän RASKAUSKILOJA tuntematta siitä syyllisyyttä. Me ollaan kasvatettu 9kk meidän sisällä uus elämä se on aika ihmeellinen ja hieno asia. Kertokaa mielummin sille raskaana olevalle turvotusta täynnä olevalle tai sitä pikku vauva arkea elävälle naiselle kuka on valvonu vaihtanu vaippaa ja kuunnellu sitä itkua 24/7 kuinka hän on kaunis just tollassena. Hyvin vähättelevä ilmaus "lihoa nyt JONKUN raskauden takia!" Onko parempaa syytä lihoa kun oman lapsen takia! Sen JONKUN lapsen takia on valmis antamaan vaikka oman hengensä. Kun yrittää raskauden jälkeen tulla sinuiks tän uuden muuttuneen kropan kanssa kaikkine arpineen, leventyneen lantion kanssa ja löysän vatsanahkan (mikä muuten on myöskin itseaiheutettu kun lukee noita kommentteja) kanssa kyllä toi kirjotus vaan uudestaan polkee sen vähänkin itsetunnon jonnekkin kiven rakoon. Huono ihminen lihoi raskaudenaikana, En ikinä haluais tollasta miestä joka ajattelee noin. Jos kyseinen henkilö saa joskus lapsia on siinä tulevalla äidillä paineet. Huh..Tässä nyky maailmassa kun ei enään saa näyttää edes raskaana olevalta vaan vatsalihakset pitää paistaa synnytykseen asti. Koko ajan täytyy olla vaan mielettömässä tikissä olit raskaana tai et. Raskaana olevatkin haukutaan jo läskeiks. Nykyään jos et käy salilla ja syö proteiinia sitä täytyy selitellä. Pitäiskö kulkea kyltti kädessä missä lukee "Minä en ole tikissä koska EN JAKSA EN HALUA OLEN OLLUT RASKAANA OLEN SAIRAS ym niin kenenkään ei tarvi miettiä miksi joku on jonkunlainen. Annetaan jokaisen olla juuri sellanen miltä ittestä hyvältä tuntuu. Hermanni rakastaa äitiä vaikka pikku mahan makkaran kanssa ja isiä vaikka isillä olis kaljamaha. Mitä sillä ei kyllä ole,vielä. Oma äiti on lapselle aina se kaunein. 30 kg massan saaminen on kuulemma sairasta minä olin siis hyvin sairas. Mulla 27 raskauskilosta jäljellä on vielä 3kg ja löllövatsa. Aika onnekkaasti ne lähti vaikka Hermanni paino syntyessään 3kg eli se ei ainakaan mun kehoon painoa tuonnu.
Toisaalta ymmärrän ton postauksen pointin joo mutta kun ei ole minkään sortin faktat hallussa niin mun mielipide vaan on että jos ei ole ollut raskaana kannattaa olla vaan hiljaa! Ei sitä kukaan joka ei ole sairastanut syöpää mene sanomaan syöpäpotilaalle että kyllä minä tiedän miltä sinusta tuntuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti