tiistai 16. helmikuuta 2016

Kun äiti otti omaa aikaa..

Kello on noin kuusi illalla. Pesen vasta nyt hampaita,oikeestaan istuin vessanpöntöllä ja pesin hampaita samaan aikaan. Onneks lavuaari on niin lähellä että hammastahna vaahdon sylkeminen sujuu ilman pöntöltä nousua ihan muitta mutkitta. Vesihana täytyy koko toimituksen pitää päällä koska vauva huutaa sitterissä olkkarissa. Vesihanan kohina vaimentaa vauvan huudon minimiin.

Täällä on huudettu koko päivä paitsi syödessä. Mietinkin että mistä saisin sellassen tuttipullon joka antaa niin vähän maitoa kerralla että 100ml syömisessä menis esim 1h tai vaikka koko päivä. Käytiin me myös ratas lenkillä. Hän oli silloin myös yllättävän hiljaa. Pukeminen oli yhtä saatanaa koska vauva tykkää niin helvetisti muutenki tosta pukemisesta ja kypärämyssyn päähän työntämisestä. Näin äiti ihmisenä voin kertoa ettei se vauvan kanssa ulos lähteminenkään oo mitenkään erityisen helppoa. Vaikka vois luulla että senkun heittää vaan vauvalle vaatteet niskaan ja iskee ovesta ulos! Ei ei ei.. Ensin itteltä kannattaa ottaa kaikki mahdolliset vaatteet vauvan pukemisen ajaks pois koska hiki siinä lentää ja lentää silti vaikka pukis vauvaa alasti. Hiki valuu selkää pitkin ihan perus vakoon asti. Ja hiki valuu myös vauvalta. Ja ehkä myös naapurilla onhan se tätä showta joutunut kuuntelemaan jo 2kk. Mitä muuta voi olettaakkaan kun yrittää runnoa sitä neljättä kerrosta vaatetta päälle ja samalla huutaa naama punasena melkein myös sinisenä koska tuskin siinä huudon lomassa henkikään kulkee. Kun vauvan on saanu puettua on aivan sama mitä itelleen pukee päälle kuhan pääsee ovesta ulos ja HELVETIN nopeesti. Ja ulos päästyä on kaikilla osapuolilla on hiki kun maraton juoksun jälkeen että ei ihan kamalan pitkää lenkkiä voi tehdä ilman virtsatulehdusta. Vauva oli hiljaa ja tyytyväinen kun lenkkeiltiin. Kauheen ihana ilma! Tiedän myös miltä tuntuu käytännössä työntää vaunuja kirjaimellisesti perse pitkällä. Huh! Kun päästiin kotiin silmät lävähti aivan samantien auki. Ihanaa!

Kaikki tämä tän päivän kiukuttelu johtuu varmasti siitä että olin eilen hetkellisesti poissa kotoa. Noin 8h. Käytiin kattomassa Marja Hintikka liveä ylen studiolla. Marja Hintikka on muuten aivan ihana! <3 Jos aina täytyy pitää koko päivän huutokonsertti kun äiti on poissa on varmaan vaan parempi pysyä kotona AINA JA IKUISESTI AAMEN! Syödä sipsiä ja lihoa sohvalla vaan entisestään. On kyllä ihanaa ottaa sitä kuuluisaa omaa aikaa. Ei ihme että äidit jumiutuu kotiin ja flippaa ihan totaalisesti.

1 kommentti:

  1. Voi miten rankalta teidän arki kuulostaa!!! Oletteko kokeilleet vyöhyketerapiaa?? Ystäväni itkuinen vauva sai avun ja tiedän useamman puolitutun käyttäneen itkuista vauvaa vyöhyketerapiassa ja itkut jääneet sille tielle.

    VastaaPoista