lauantai 27. helmikuuta 2016

Hermanni muuttaa.

Ei toki yksin. Me kaikki muutetaan. Lahen keskusta on ihan kiva paikka asua MUTTA ilman lasta. Palataan takas sinne mistä lähettiinkin eli Saksalaan. Kaksio se on edelleen. Ihan uus ja parvekkeella ja sata kertaa halvempi vuokra kun tässä kömmänässä pari neliötä jopa isompi. On häkkivarastoa ja kylmäkellaria. Hermanni häkkiin ja isin kaljat kylmäkellariin. No ei. Näitä vanhan asunnon ihania maalaisromanttisia pystyuuneja tulee ikävä mutta maalaisromanttisuus tässä huushollissa on kyllä menneen talven lumia.
Niin näkyykö tässä kuvassa joku pystyuuni? Kuivausteline lähinnä.
Saksala on ihan huippu paikka asua lapsen kanssa. On uimahallia,leikkipaikkoja ja metsää. Kapiset ketut ja pupujussit juoksee vapaana. Saksalasta kulkee myös bussit aina silloin tällöin. Niitten pitäis kulkea 30min välein mutta realistisesti noin 45min välein. Saksalasta on Lahen ja ehkä koko Suomen paskin ja epäluotettavin bussiyhteys keskustaan. Tärkeintä pointti tässä muuttamisessa näin ajokortittomana on mun työpaikka, se on ihan siinä 200metrin säteellä. Hermanni myös haetaan siihen ihan lähelle päiväkotiin. Mummolaan on alle kilometri. En sitte tiiä onko se hyvä vai huono asia. Siinä on varmasti puolensa ja puolensa. Mun eläkkeellä oleva iskä voi sitten hakea Hermannia päiväkodista ettei sen ihan kauheen pitkiä päiviä tarvi siellä hullujen huoneella olla. Hermanni on kyllä niin seuran kipeä että en epäile hetkeäkään etteikö se pärjäis päiväkodissa. Kohta täytyy sekin hakemus pistää menemään. Musta ei oo olemaan kotona eikä se rahallisestikkaan oo kannattavaa eikä oikeestaan mahdollistakaan. Loppujenlopuks päiväkodit on ihan loistavia paikkoja.
Saksala sijaitsee TÄSSÄ!


Mitenköhän tää pakkaaminen sujuu vauvan kanssa? Mitä mä teen mun vanhoille vaatteille? Odotanko ihmettä jos ne vaikka joskus mahtuis mun päälle vai heitänkö niillä vaan vesilintua? Voiko Hermannin pakata jo muuttolaatikkoon ja avata vasta uudessa kodissa?
Meijän uudessa talossa ei muuten ole hissiä. Jos joku haluaa tulla muuttamaan tai ottaa Hermannin huostaan 1.4 niin TERVETULOA!
     Ja lopuksi Hermanni haluaa näyttää haukkaria ja lähettää terveisiä kaikille kavereille! Ja Hermannihan on kaikkien kaveri!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti