sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Valmistautumista matkaan

Löydettiin kuin löydettiinkin airbnb kautta meille pikku luukku. Omalla keittiöllä ja taloyhtiöllä jolla on käytössä kolme uima-allasta. Airbnb host isäntä lupasi meille vielä kuljetuksen kentältä majapaikkaan. Ensimmäinen airbnb vuokraaja ei meitä halunnut meidän liian pienen lapsen takia. 

*airbnb*

Kohteemme sijaitsee Benalmádenassa. Aikamoinen turistirysä sanoisinko mutta voin olla varma ettei tekeminen tule loppumaan kesken eikä iltaisin tarvi joka päivä käydä samassa ravintolassa tai kiertää vuorotellen niitä kahta. Viime vuosien matkakohteet on ollut kyllä olleet niin tuppukyliä tähän verrattuna että valinnain vaikeus voi iskeä. Edellisissä maissa ollaan oltu sen verran kaukana kaikesta että on saanut olla aikalailla omissa oloissa ja tuulenpesät on vaan pyörinyt pitkin autioita katuja. Ja sainpas kun saikin miehenikin Malagaan vaikka hän on ollut pitkän aikaan hyvin vastahakoinen Aurinkorannikkoa kohtaa. Oon yrittänyt sanoa ettei meijän tarvi mennä Fugefesteille eikä lähellekkään Fuengirolan lihapullia. Ehkä tämä on ensimmäinen askel reppureissaajasta all-inclusive elämään. Toivottavasti ei. 

Oon villissä nuoruudessa käyny pariinkin otteeseen Torremolinoksessa ja mä jotenkin tykkään. Nyt kun oon tutustunut Benalmádenaan vähän eri näkökulmasta kuin vain siitä missä saa pään sekaisin ja nopeasti oon yllättynyt miten paljon kaikenlaista tekemistä se paikka pitää sisällään. On paljon muutakin kun halpoja Mojitoja ja kasapäin shoppailtavaa. Tämä loma voi yllättää erittäin positiivisella tavalla. Ja onhan Benalmádena ihan eriasia kuin Torremolinos. Aurinkorannikko on todella helppo kohde kaikille ketkä haluaa aurinkoa, merta ja vielä kerran aurinkoa, uima-altaita unohtamatta.

Onnelliset loman odottajat
Tasan kaksi viikkoa lähtöön. Oon tässä pikku hiljaa hommaillu kaiken tarvittavan ja kaikki pakolliset hankinnat reissuun.
- Matkarattaat entisten parvekkeella homehtuneiden tilalle. Vielä ei pärjätä ilman rattaita kun käveltyä tulee kuitenkin paljon. Siinä se ne pakolliset hankinnat sitten olikin. Jännittävää tulee olemaan pakkaaminen. Kolme ihmistä, yksi laukku! Nyt saa ihan oikeasti miettiä että mitä sitä ihan oikeasti tarvii mukaan reissuun. Tarviiko viisi erilaista hiusten käkerrintä tai tarviiko kymmet erilaiset kengät joissta tuleekin käytettyä vain yhtä. Olen myös seikkaillut Googlemapsin kautta meidän asunnon kulmilla selvittäen missä on lähin Mercadona tai pubi jos espanja sattuu vielä olemaan jalkapallon mm-kisoissa mukana pääse siellä ihan varmasti jalkapallo tunnelmaan.

Hitto soikoon! Kohta se loma on. En oo jotenkin nyt aktiivisesti ajatellut koko lomaa kun töissä on ollu niin railakas meininki että hyvä jos ehtii tai muistaa hengittää! Onneks lento lähtee illalla jos vasta aamulla muistaa että nyt se loma on.

1 kommentti: