sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Paras juhannus

Lähdettiin heti torstaina bussilla kohti mökkiä, kohti mummia. Parasta lähteä heti niin jää enemmän aikaa mökkeilyyn. Meillä oli varmasti enemmän tavaraa mukana kun missään ulkomaan reissulla ikinä koska Suomessa täytyy varautua joka ikiseen sää ilmiöön. Helteestä lumimyrskyyn. 

Parintunnin bussimatka meni erinomaisesti kun Hermanni sai katella puhelimesta videoita samalla syöden kuivattuja papaijoita. Ihan sama mitä bussissa tekee kuhan sen vaan pysyy paikoillaan eikä huuda. Toisin kuin yksi kanssa matkustava vauva, ai että miten tuli taas elävästi mieleen vauvaaika ja se kuinka ei enää ikinä. Never ever. 

Mökki, rauhallisuus ja miehen sukulaiset  ympärillä sopii mun täydelliseen juhannukseen kuin nyrkki silmään. Ihana vaan olla tekemättä yhtään mitään mitä ei jaksa. Juhannus meni jota kuinkin näin

Nuku
Syö
Nuku
Syö
Sauno
Syö
Nuku.Ja mikään ei ole ihanampaa kuin syöminen. Hermannin mummi tekee aivan uskomattaman hyvää ruokaa. Hermanni tulee saamaan niin hyvät maku muistot mummilta. Niinkuin mäkin olen saanut isäni äidiltä mm. kalamurekepihvit, sämpylät tai Kuutamokiisseli. Mun oma äitini kun ei koskaa ole pitänyt ruuanlaitosta. Hermannilla oli pikkuserkut leikkikaverina. Sää oli oikein mallikkaasti samanlainen kuin joka juhannus, vettä sataa vaakatasossa ja järvellä täytyy olla varovainen ettei putoa jäihin. Onneksi sauna lämmitti.


Musta on tullut niin mukavuuden haluinen että en iki maailmassa haluaisi ahtautua märkään ja kylmään telttaan. Tai rymytä ja oksentaa. Kärsiä krapulasta seuraavat kaks viikkoa. Mä tykkään herätä klo 8, juoda aamukahvia ja hieroa rähmää pois silmistä samalla kun lastenohjelmat huutaa taustalla.

Tänään tultiin kotiin. Hermanni meni sängyyn jo 8 jälkeen. Aina ottaa omat veronsa kaikki super kiva tekeminen. Uni tulee aina silloin nopeasti ja varmasti. Huomenna kitu viikkoa ennen loman alkua. Jaksaa jaksaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti