lauantai 25. marraskuuta 2017

Viikonloppuna hölläillään!

Arkipäivien kuningas päivä on vihdoin saapunut. Se on perjantai nyt. Tai eilen oli jo. Aloitin tän kirjoittamisen eilen mutta nukkumatti voitti ihan 6-0. On taas jotenkin niin kaikensa antanut olo. Puolet viikosta taaperrettu eteenpäin ihan aivosumussa tai ainakin niin että puolet aivoista on ollu ihan offline tilassa. Tää syksy on työn näkökulmasta ollut jotenkin raskas tai en tiiä onko raskas vai motivaation puute. Mutta ei siltikään mitään verrattuna viime kevääseen kun olin ihan valmis muumilaaksoon. 

Perjantai päivän pelastus oli suht aikaisin töistä pääseminen ja ehdottomasti parhaan ystäväni  ja lapseni kummitädin kurvaaminen meidän rapun eteen harmaalla Kia autollaan. Määrämpäämme oli lähteä pienelle shoppailun reissulle muodin mekkaan Orimattilaan. Siellä on joku kauppa joka myy vaatteita ihan naurettavilla hinnoilla. En muista sen nimeä mutta löytyy samoista tiloista kuin Megamyynti areena. Ensimmäinen tuote maksaa 10 euroa seuraa 9 ja sitä seuraava 8 ja niin edespäin. Lopulta viimeisille tuotteille jää hintaa vain ja ainoastaan yksi euro. Oli sitten kyseessä Leviksen farkut  tai meikkikynä. Ja koska eilen oli Musta perjantai kaikki tuotteet maksoi 5 euroa ihan sama mitä ostit ja kuinka paljon. Musta tulee aina ihme nirso mitä enemmän olis ns.lupa ostaa. Yhtäkkiä ei kelpakkaan enää mikään. Onneksi ostos kärryihin kuitenkin löysi tiensä parit t-paidat,urheilurintsikat ja sifonkipaita pussihihoilla. 

Melkein huipulla!

 Meidän piti viedä myös kummitäti Hoploppiin koska jokaisen on sinne päästävä omisti sitten lapsen tai ei. Jokainen sinne haluaa vaikka ei uskalla ääneen sitä sanoa. Aikuisillakin on siellä hauskaa ja hien saa kyllä pintaan kun painaa menemään tuhatta ja sataa pitkin tunneleita konttaamalla polvet mustelmilla. Eikä siltikään millään pysy melkein 2-vuotiaan perässä. Ne aikuiset ketkä istuu sohvilla näpräämässä älyluuriaan on sairaan tylsiä. Ilonpilaajia. Hiirulainen on ihan hurjan ketterä kaveri. Mikään este ei ole este vaan se on vain hidaste. Siitä mennään läpi vaikka harmaan kiven. Lasketaan ja kiivetään ihan minne vaan. Mikään ei pelota. Eilen meinasi käydä jo kalpaten kun liukumäki menikin vähän liian lujaa ja puolessa välissä tapahtui jotain mikä sai Hiirulaisen heittämään pari ilmavolttia. Onneksi äiti oli ninja ja sai kun saikin kädestä kiinni ennen kun koko Hiirulainen olisi lässähtänyt kuin märkärätti liukumäkeen. Huh, selvittiin säikähdyksellä. Ei tullut edes itku. Matka jatkui kohti uusia vaaratilanteita. Annan Hiirulaisen kokeilla ja mennä tosi paljon itse ja oon vaan vähän takapakkina jos alkaakin nenää kutittaa ja hän päättää irrottaa otteensa tai jalka lipeää askelmalta. Äiti ottaa vastaan. Kotiin päästyä oltiin niin väsyneitä shoppailusta ja Hoplopissa riekkumisesta että lösähdettiin kummatkin vain kotisohvalle nauttimaan iltapalaa ja katsomaan idolsssia. Loppujen lopuksi pieni Hiirulainen nukahti äitin kainaloon sohvalle. 

T-paita löytö.  
 Tänään aamulla ehdittiin käymään jo Lahden muotoiluinstituutin joulumyyjäisissä. Joulumyyjäisissä on aina tunnelmaa. Miehen oli aivan pakko käydä ostamassa Jari Litmanen paita ja Hiirulainen sai hienon puupalapelin, lahjaksi joulu tai synttäri. Päivä jatkuu illalla parisuhde päivällä. Lähdetään miehen kanssa teatteriin ja teatterin jälkeen syömään. Tai ensin syömään ja sitten teatteriin. On välillä ihan kiva olla ihan vain kaksin. Vain minä ja mies. Ihana mummi tulee meille yöksi hoitamaan Hermannia. Tää viikonloppu vaikuttaa olevan ihan 6/5! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti