tiistai 7. helmikuuta 2017

Syökö pesukone sukkia?

Olenkohan ainut keneltä aina häviää sukat? Joko kummatkin tai sitten vaan toinen? Ei ne ihan kesken päivän jalasta häviä. Mutta kun laitan pesukoneeseen kaksi sukkaa joiden pitäisi olla samaa paria tulee sieltä takaisin vain toinen tai ei kumpikaan. Tai sitten sieltä tulee kaksi erin parin sukkaa. Ja jos sieltä sattuu tulemaan kaksi takaisin ja kun ne laittaa sukkakoriin ja seuraavan kerran on ottamassa sukkia ei sitä toista paria löydy enään olekkaan. Ei näy mailla eikä halmein. Kun ostan viisi pakettia uusia sukkia on viikon päästä niistä  jäljellä kolme ja kaikki tietysti eriparia.  Ja tämä sukka mysteeri ei koske vain mun omia sukkia vaan myös Hermannin. Sillä on myös noin kakssataatuhatta sukkaa joista noin 0,9% löytyy oikea pari. Joten riittää kunhan ne on edes vähän samaa väriä ja kaatumisen esto anturit löytyy pohjasta. Niillä mennään!

MISSÄ PARI? 

Taannoin musta tuntu myös että multa häviää pikkuhousuja. Olin varma että joku varastaa mun pikkuhousuja meijän taloyhtiön kuivaushuneesta. Kerroin huolen meijän perheen fiksumalle osapuolelle ja se oli laskenu monet pikkuhousut sinne menee ja kuinka monet tulee takaisin. Ei ollu yhtiäkään viety.

Minne ihmeeseen ne sukat oikein häviää?  
Syökö pesukone ihan oikeasti sukkia? Onko kellään pirkkaniksiä miten saa pidettyä sukat järjestyksessä ja oikeissa pareissa? Onko meidän kodissa sukkien permuudankolmio johon häviää jokaisen sukan toinen pari? Kuinka vaikeaa on pitää huolta sukista?

3 kommenttia:

  1. Ehkä ne sukat vain muuttavat muotoaan siellä koneessa. Ei kai sillä ole isommin väliä onko sukat eri paria vai ei, kunhan tekevät tehtävänsä. :D

    VastaaPoista
  2. Laita sukat pesupussiin!(ja pikkarit) :)

    VastaaPoista