maanantai 17. joulukuuta 2018

3-vuotiaan dinosaurus synttärit!

Koko edeltävä viikonloppu vietetettiin Hermannin 3-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat kestivät kaksi päivää ja vieraita kävi noin 20. Rakastan juhlien järjestämistä ja kakkujen ja muiden herkkujen tekemistä, aloitin järjestelyn jo viikkoa ennen h hetkeä. Kaikki 30 ilmapalloa puhallettiin jo viime viikon sunnuntaina ja koko viikon leivoin kakkuja ja samalla join maailman parasta asennusviiniä. Onneks oli pakkasta niin sain laitettua kakut parvekkeelle kylmään. Tähän kamalan kiireiseen viikkoon on kuulunut myös oma kosmetologikäynti, 10km lenkki ja päiväkodin joulujuhla. Selvittiin kuitenkin ja kaikki valmistuivat aikataulussa. Lauantaina kokkasin, heitin lenkin ja kokkasin taas. Sunnuntaina sama setti.Syntymäpäivä teemana tänä vuonna oli dinosaurukset. Dinosaurukset on ollut meillä nyt jonkin aikaa kova hitti joten ei auttanut kun ottaa dinot mukaan juhliin. Tätä teemaa olisi voinut viedä vielä vaikka kuinka pitkälle. 
Synttäri menu :

Mustikkavalkosuklaajuustokakku

Porkkanakakku
Ja the synttärikakku jonka puoliksi teki työkaveri. 
Valkosuklaavaahtokarkkimansikat
Keksejä erillaisia
Karkkia


Motsarellarucolapesto salaatti
Vuohenjuustoviikuna palat
Kirjolohenmäti ruis/vehnäpalat
Härkäpiparjuurirullat kurkulla


Sunnuntaina lapsi vieraille tarjoiltiin lapsiystävällisempiä herkkuja kuten sipsiä, popkornia, pillimehua.
Huh, on näissä juhlissa kuitenkin oma hommansa kun perfektionisti ollaan ja kaikki täytyy olla itsetehtyä ja koristeet vimosen päälle. Onneksi vain kerran vuodessa niin tähän hommaa jaksaa panostaa ihan täysillä.

Suuri kiitos kaikille vieraille. Sankari nukahti alta aikayksikön sunnuntai iltana alasti sohvalle. 3-vuotiaaksi muuttuminen on rankkaa ja voimia vievää puuhaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti