maanantai 16. heinäkuuta 2018

Parhaat aurinkosuojat etelään!

*Kaupallinen yhteistyö*

Sain www.houseoforganic.fi testiin Algamarisin aurinkovoiteet SK+50, SK30 ja aftersun voiteen. Tässä pieni tietopläjäys Algamariksesta :

"Algamaris aurinkovoiteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille."


Tämä yhteistyö oli kuin taivaanlahja ja  juuri sopiva meille kun olimme juuri lähdössä kahdeksi viikoksi Espanjaan. Paikkaan jossa ilman aurinkovoidetta ei pärjää tai pärjää jos haluaa näyttää paloautolta. Aurinkovoiteet pääsivät todelliseen testiin meriveteen, uima-altaaseen ja kovaan menoon. Lämpötila oli koko ajan +30 paremmalla puolella ja UV 11.

Hermannille käytin SK50 suojaa jota laitoin aina aamuisin enne rannalle tai altaalle lähtöä. Rasva oli koostumukseltaan todella riittoisaa ja helppo levittää temppuilevaan ja rimpuilevaan taaperoon. Rasva ei tuoksunut juuri miltään eikä näyttänyt kirvelevän edes silmiä vaikka taisi sitä silmiinkin mennä siinä taistelussa. Rasvaa en lisännyt missään vaiheessa uinnin aikana eikä Hermanni palanut mistään kohtaa vaikka veden kanssa tuli läträttyä enemmän kuin laki salli. Mutta huomasin meriveden tekevän auringorasva käsistä tahmaisen tuntuiset, uima-altaalla taas ei mitään. SK50 auringorasva oli niin riittoisaa että puoli pullollista sai tuoda vielä takaisin Suomeenkin.

Minä ja mies käytimme SK30 suojaa. Tuotetta oli helppo suihkuttaa ja maitomainen koostumus oli helppo levittää. SK30 oli minun mielestäni paljon helpompi levittää jos rasvaa piti lisätä päivän aikana lennosta. Tuote ei tehnyt kasvoista rasvaisen näköistä eikä nihkeää vaan kuivui todella nopeasti. Yritin  joka ilta muistaa levittää iholle after sunin koska aurinko kuivattaa ihoa todella paljon. Aftersun teki ihosta kosteamman tuntuisen mutta ei jäänyt tahmaiseksi iholle vaan kuivui nopeasti.


En voi kuin suositella Algamariksen auringovoiteita jos haluaa välttää kemiallisia aurinkosuojia. Ja jos haluaa hyvin vettä kestävän auringosuojan eikä tarvitse pelätä palamista vaikka ei joka uinti kerran jälkeen muistaisikaan lisätä rasvaa. Nämä sopivat ihan koko perheelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti