maanantai 10. heinäkuuta 2017

VIIKONLOPPU MÖKILLÄ

Torstai iltana kamat valmiiksi kassiin. Perjantaina klo 06.00 vielä töihin pusertamaan työpäivä. Klo 13.30 kotiin niin että hippulat vaan vinku. Koko orkesteri kasseineen autoon ja menoks! Auton nokka kohti mökkiä. Lähtö oli niinkin nopea että unohdin A) hammasharjan ja B) yöpaidan ihan perus tavarat siis.


 Vastassa mökillä odotteli jo mummi ja isomummi. Se on niin suuri rikkaus että on isovanhempia ketkä välittää. Niistä on aina niin suuri apu ja helpotus kun on vähän enemmän silmäpareja kattomassa Hiirulaisen perään kun se mennä vipeltää pää kolmantena jalkana pitkin ja poikin. Hiirulainen nauttii kun on paljon seuraa.

Mökillä vaan oltiin. Syötiin 1,5 kiloa irtokarkkeja ja nautittiin. Nukuttiin erittäin erittäin hyvin. Hiirulainen nautti saunasta ja kävi ainakin 10 kertaa uimassa jäätävässä vedessä. On se niin rohkee. Ainakin välillä.  Hiirulainen pääs ajamaan ihan oikeeta traktoria ja leikkimään pikku serkkujen kanssa. Suomen säässä nähtiin niinkin erikoinen sääilmiö kuin aurinko.


 Kun ikää on tullu lisää on alkanu nauttia ihan erillailla mökkeilystä kun ennen. Nykyään kaipaa vaan sellasta rentoa olemista, ruokaa ja hyviä unia. Mikäs siinä istua mökin terassilla ja tuijottaa mettää samalla kun itikat syö jalat muhkuroille. Tai aamulla nakuna pulahtaa järveen. Melkein herää haaveet jo omasta mökistä. Se varmaan olis jo vanhuuden multihuipentuama, oma mökki. 

Mutta....

Se on maanantai. Paluu arkeen. Ja katse kohti seuraavaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti