torstai 24. marraskuuta 2016

Paska äitiys tuntuu nipistyksenä sydämmessä.

Joku on löytäny mun blogiin Googlen kautta hakusanalla ; PASKA ÄITI!  Huolestuttavaa ja ei niin imartelevaa että kun googleen kirjoittaa paska äiti sieltä löytää mut. Onko paska äiti siis googlettanut ohjeita paskaan äitiyteen? Miten olen paska äiti? Vai onkohan hän halunnut vinkkejä miten päästä paskasta äitiydestä eroon? Tai onko hän kenties etsinyt vertaistukea muista paskoista äideistä?

Hyvä paska äiti, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä on toinen paska äiti. Oikeastaan meitä paskoja äitejä on miljoonia. Mistä paska äiti fiilis tulee? Ehkä hermostuit ja huusit. Huusit lapsille, huusit miehelle huusit ehkä myös talonmiehelle. Hyvä! Se on ihan inhimillistä. Myös äitit hermostuu. Kipuhan kuolee huutamalla alastomana lattialla! Kokeile!
Ehkä paska äiti ei jaksanutkaan siivota niin että koti näyttää ikean kuvastolta. Paskaa voi olla kirjaimellisesti ihan missä vaan. Ehkä tänään et jaksanut tehdä luomu ruokaa ja iltapalaksi tattari puuroa vaan kurvasit suoraan mäkkärin drive-in kaistalle. Ja syödä mussutitte kaiken sen paskan autossa. Tänään ei myöskään ollut vauvan vaatteiden kanssa maching monday vaan sukakit oli eri paria koska aamu kiireessä et vaan niitä löytänyt. Aamu kiireessä hävitti myös itsesi ja jätit hampaat pesemättä ja haisit paskalle.
Voi olla että unohdit ukko nooan kolmannanen säkeistön kesken kaiken mukavan rallattelun ja tunsit taas paska äidin piston sydämmessä. Voin kertoa ettei ukko nooassa edes ole kolmatta säkeistöä. Pyykit on lojunnu kolmatta päivää koneessa puhtaina. Tai kolme päivää sitten ne oli puhtaita, nyt ne on homehtunut ja haisee. Samalla pyykkivuori on kasvanut niin isoksi että Veikka Gustafsson kiipesi huipulle ja iski lipun valloituksen merkiksi. 
Lopetitko imetyksen, etkö lopettanut. Annoitko tutin, etkö antanut. Paska äiti. Ehkä olit koko illan pois kotona. Isi hoiti. Isi hoitaa vielä hiton hyvin. Mutta olit silti poissa. Oikeastaan sinulla oli ihan kivaakin. Mutta olit poissa. Poissa kotona. Paska äiti. Ehkä olit itsekäs paska äiti joka halusi vaan olla rauhassa. Faktahan on se että et ole paska äiti. Tai olet, jokainen äiti ihan varmasti jossain vaiheessa on vähän paska äiti ja se on ihan normaalia. On normaalia olla välillä ihan paska. Paska äitiys tuntuu pikku nipistyksenä sydämmestä. Ja se tunne tulee ihan mitättömistä asioita niistä asioista mistä miehet ei osaa edes kuvitella että ne voi tulla. Ja silloin kun täytyy googlata paskasta äitiydestä sinulla ei ole mitään hajua siitä mitä on oikeasti olla paska äiti. Kun kullannuppusi on 14-vuotias angsti teini kirkuvan vihreillä hiuksilla hän voi sitten ihan itse vittuperkeleen saattelemana kertoa kuinka paska äiti oletkaan. Paskasta äitiydestä et pääse koskaan eroon koska olet äiti. Voimia äidit! Ja vähän isät. Kukaan ei ole täydellinen! 

2 kommenttia:

 1. Voi apua, mä vähän samaan aikaan nauroin ja itkin tätä lukiessa koska tää olisi voinut olla ote suoraan mun ajatuksista :D
  ollaan vaan kaikki paskoja äitejä, se on ihan ok. Terveisin paska äiti joka tarjosi aamupalaksi kaupan valmiiksi paistetun EILISEN croissantin, viikkasi kaappiin viikon jo korissa seisseet vaatteet vain koska taapero muistutti että hänellä ei ole kalsareita kaapissa. Kohta katsotaan lastenohjelmia. Ja kyllä: aion todennäköisesti antaa seuraavallekin lapselle tutin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jo aika paskalta;) HYVÄ! Toivottavasti jatkat samaan malliin!

   Poista