keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Öinen pakaratreeni!

Nykyään on niin paljon näitä itse oppineita personaltreinereitä. Ihmisiä ketkä pari kertaa salilla käyneenä on valmiita tekemään vaikka koko Suomen maajoukkueelle treeniohjelmat. Joten mikäs siinä, minäkin päätin tehdä teille treeniohjelman. Tämän treenin hauskuus ja vaativuus onkin siinä että tämä treeni suoritetaan yöllä, tyhjällä vatsalla ja tyhjällä päällä. Tämä treeni käy mukavasti reisi/pakara seutuun. Tällä treenillä harjoitellaan myös itsehillintää ja mielenlujuutta. Eikö muka ole aikaa treenaamiseen? Onhan sinulla koko yö aikaa. 


Näin homma toimii.


Laita 8kg kahvakuula sänkyyn.


 Kahvakuulasi voi näyttää a) tältä ..


Tai vaihtoehtoisesti b) tältä..

 Jos omistat kahvakuula a:n tarvitset treeniin myös herätyskellon.

Mene myös itse sänkyyn klo 21.00. Nouse sängystä ylös tunnin ajan minuutin välein. Muista mennä aina takaisin selälleen. Sano kahvakuulalle päättäväisesti HYVÄÄ YÖTÄ!

Nuku

Klo 22.01. Nouse sängystä noin 20 kertaa minuutin sisällä.
Lepää 5 minuuttia. Toista noin 3 kertaa.
Silitä kahvakuulaa.

Nuku.

Klo 24. Kävele reippaasti vessaan ja takaisin. Mene sänkyyn, laske 10:een ja nouse ylös. Toista ylös nousi 6 kertaa.
Taputtele hellästi kahvakuulaa.

Nuku.

Klo 01.15. Nouse sängystä ylös 8 kertaa laske 5:een ja toista.
Käännä kahvakuula kyljelleen.

Nuku.

Klo 03.09. Nouse sängystä rivakasti ylös. Istu sängynreunalle ja nouse seisomaan 9 kertaa. Käy makaamaan laske 17:sta ja nouse 2 kertaa.
Käännä kahvakuula ylösalaisin.

Nuku.

Klo 05.00-6.30 Nouse sängystä rivakasti ja nopeasti 2 kertaa aina palaten takaisin sänkyyn. Toista joka 15 minuuttin välein klo. 06.30 asti. Anna kahvakuulan olla.

Lopulta klo 06.30 voit nousta vihdoin sängystä kokonaan ylös ja ottaa 8kg kahvakuula kainaloon. Kävele keittiöön keitä maailman tummapaahtoisinta kahvia ja juo sitä litra jos toinenkin.
Hymyile kahvakuulalle ja kiitä kahvakuulaa hyvästä yötreenistä!

Toista treeniä joka yö seuraavan kahden vuoden ajan. 

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Ihanaa 1/2-vuotispäivää Herkullinen <3

Tänään on Hermannin 6kk päivä eli Hermanni on tänään puolivuotias! Enää puolvuotta niin herra täyttää vuoden.

Tässä Hermanni nauttii syntymäpäivistään. Hän on liikuttunut äitin ja kummitädin syntymäpäivä laulusta.


Hermannille on kasvanu eteen kaksi nökötintä.
Hermanni osaa pyöriä 360 astetta navan ympäri.
Hermanni osaa mennä konttaus asentoon ja heijata itseään edes ja takas. 
Hermanni osaa tarttua joka saatanan esineeseen ja heittää/vetää sen maahan/kumoon. Miten nyt saiskaan mahdollisimman paljon sotkua aikaseks. Lempi tarttumisen kohteet on kahvikupit, ruokalautaset ja maitopurkit.
Hermanni osaa murista ku pikku koira ja kurnuttaa ku rupisammakko.
Hermanni osaa olla yöt ja päivät nukkumatta. Alottaa liikkumis treenin silloin kun pitäis käydä nukkumaan.
Hermanni osaa leikkiä piiloleikkiä ja tukehtua melkein nauruun kun isin hassu naama pölähtää esiin tyynyn takaa.
Hermanni osaa sotkea ruualla. Ottaa suun täyteen ruokaa ja pärisyttää kaiken äitin naamalle tai aivastaa niin että poronkäristys lentää takimmaiseen seinään asti.
Hermanni osaa oksentaa olohuoneen matolle ja pissata juuri kun äiti on kääntänyt selän. Sitä mattoa on turha vaihtaa koska siitä puuttuu enään paskat kaikki muut eritteet siinä jo onkin.


Kliseisesti sanottakoon että kyllä aika vaan menee nopeesti kun luotijuna. Ainakin siltä se tuntuu tässä uni koomassa. Mutta eteen päin sanoi mummo lumessa, kohti uusia VAIHEITA.

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Pullotukiäiti

Välillä ottaa niin päähän imetyksen hypettäminen. Ihan kun imettäminen olisi ainut ja oikea vaihtoehto ruokkia vauvaa. Kaikki muu paitsi imettäminen on väärin ja suorastaan huonon äidin merkki!  

Haluankin nyt hypettää pulloruokintaa!
Miksi kannattaa ruokkia vauva pullolla?

Pulloruokitun vauvan äiti on oikeutettu omaan aikaan koska vauvan ruuan voi valmistaa kuka tahansa vaikka naapurin mummo. Äiti saa myös nukkua öitä koska vauvan voi ruokkia edelleen se naapurin mummo. Mutta älkää huoliko tissiäidit kyllä pulloäiditkin valvoo.

Aamulla herätessä sänky on kuiva. Tissistä ei ole valunut välimeren verran nestettä sänkyyn. Tisseistä ei myöskään valu holtittomasti maitoa Pirkon siskon kummin synttäreillä. Voit myös laittaa Pirkon siskon kummin synttäreille ihan mitä tahansa vaatetta ilman miettimistä miten saat tissin esiin nopeasti ja huomaamattomasti rikkomatta ja venyttämättä kaula aukkoa. Sama koskee rintaliivejä. Ah mikä tunne pitää kunnon seksipitsiä tässä raskauden raiskaamassa vartalossa.

Isä saa tasa vertaisena vanhempana osallistua vauvan hoitoon syöttämisineen. Isä voi hoitaa nukuttamisen tutin tai jonkun muun vastaavan kanssa jonka aikana äidillä on taas omaa aikaa eikä äidin tarvitse toimia ihmistuttina. 

Onko kenenkään muun tehtävä syöttää vauvaa kuin äidin? Minusta; kyllä on. Eletäänhän me tasavertaisessa maailmassa. Ei ole olemassa homoja/heteroita/mustia/valkoisia/äitejä tai isejä kaikki me ollaan IHMISIÄ.

Pulloruokitun vauvan vanhemmat on tietoisia siitä kuinka paljon vauva syö. Ei tarvi pähkäillä itkeekö vauva nälkää ja saako vauva nyt liian vähän ruokaa. Nälkä kortin voi samantien skipata ja siirtyä toisiin itkun mahdollisiin syihin.

Pulloäiti voi avata myös itselleen pullon. Viinipullon,kossupullon tai kaljapullon miettimättä meneekö alkoholi vauvaan. Pulloäidin ei tarvitse myöskään karsia ruokavaliostaan lähes kaikkea ja aamulla voi hyvillä mielin juoda XXXXL kokoisen kahvin joka korkeintaan käy vain omaan vatsaan.

Pulloäidin ei tarvitse jäädä sohvan pohjalle imetysmaratooniin vaan pulloäiti täyttää pullon maidolla ja suuntaa nenänsä minne ikinä haluaakin.

Pulloäidit mielletään usein vain laiskoiksi ja luovuttajiksi. Kyllä se maito sieltä nousee kunhan yrität vaan. Kyllä se kipu loppuu kunhan yrität vaan. Kyllä sä kohta flippaat kunhan yrität vaan.
Jos pullosta maidon antaminen säästää äidin lataamolta niin se ihan fine!

Mutta onneksi imetysnatsit on suvaitsevaisia ja kaikki vauvan ruokintatavat on oikeita kunhan imettää

Tässä yksi aika huonosti voivat korvike vauva. Joka 6kk kynnyksellä sairasti ensimmäisen nuhansa. 


torstai 2. kesäkuuta 2016

Tervetuloa nökötin!

Tänään 2.6.2016 on löydetty jotain uutta. Nimittäin suusta alhaalta oikealta on löydetty aivan minimaalinen nököttimen alku. Ei ihme että viimiset 5 kuukautta on oltu huonolla tuulella kun hammasta on puskenu. Kutittaa,vituttaa ja kuolaa valuu ku Niagaran putouksesta. Ei se vielä kunnolla oo puskenu läpi ja vielä 19 maitohammasta tulematta joten huonotuulisuus voi jatkua ja yöt voi pysyä rauhattomina. 



Miksi kaikki hampaat ei vaan voi räjähdysmäisesti puhjeta vaikka yhdessä yössä? Samoin noin 6 vuoden iässä ne vois tippua kerta heitolla. Siinä olis jo hammaskeijukin konkurssissa!

Tässä myös pieni taidon näyte. Hermanni alkaa olla kurkkua myöten täynnä ettei pääse liikkumaan ja tuhoamaan koko asuntoa. On parempi skipata ryömiminen ja alkaa heti konttaamaan. Ei varmaan kauaa kyllä nokka tuhise kun herra painaa tukka putkella. Kunhan se tukka vaan ensin kasvaa.